Email Marketing

Email marketing oglašavanje koja daje vrhunske rezultate

Email marketing je moćan alat za sticanje, angažovanje i zadržavanje kupaca koji pomažu Vašem poslovanju. Email marketing je jedan od najboljih načina da se povežete sa budućim korisnicima i kupcima kako bi ste generisali potencijale i izgradili odnose. Da li ste u potpunosti iskoristili priliku?

marketing

Želite da odmah povećate prodaju pomoću Email marketinga?

Pošaljite nam Vaš zahtev sada, i naš email ekspert javiće Vam se uskoro

Pošaljite email oglas i učite Vaše poslovanje boljim

Email marketing je moćan način zadržavanja i angažovanja korisnika kao i povećanja prihoda. Dizajniramo Email marketinške kampanje kako bi efikasnije došli do potencijalnih klijenata, i svojim klijentima omogućili da odmah postignu veće rezultate.

image
Email Newsletters

Email bilteni su neki od najčešćih i najpopularnijih oblika Email marketinga. Koristite e-biltene kako bi ste svojim pretplatnicima pružili blagovremene, očekivane i korisne informacije. Uključite novosti ili objašnjenja o Vašem proizvodu ili uslugama, uvid u Vaše poslovanje ili bilo koji drugi angažujući sadržaj koji dodaje vrednost Vašim pretplatničkim sandučićima.

image
Responsivni Email

SEO Team šalje na dogovoreni broj elektronskih adresa atraktivno dizajniranu e-poštu kako bi se Vaš proizvod ili usluga probili do potencijalnih korisnika. Šaljemo primerne ponude ili informacije kako bi smo im pokazali vrednost postajanja plaćenog ili aktivnog kupca Vaše kompanije.

image
Specijalne E-ponude

SEO Team koristi posebne alate e-pošte kako bi odlučnim kampanjama osvojili neaktivne korisnike. Imamo mogućnost da pošaljemo posebnu e-poruku pretplatnicima koji u poslednje vreme nisu otvorili e-poštu, možda uključujući specijalnu ponudu ili zahtevajući povratne informacije.

image
Promotivni E-mail

Napravite promotivne E-mail poruke za pokretanje prodaje, dobijanja novih korisnika ili da objavite novu ponudu ili specijalnu prodaju koja će podstaknuti Vašu publiku. Promotivne ponude su takođe odličan način da se postojeći kupci ohrabre da probaju nešto novo.