Kreiranje sadržaja za marketing i web sajtove

Dobar kvalitetan sadržaj na web sajtu je već pola bitke dobio za SEO

Kao ljudi koji pišu tekstove, znamo vrednost analize pre nego što uradimo tekst. Pre početka posla, napisane i jedne reči, radimo na razumevanju vašeg brenda, sa kojim korisnicima pokušavate da komunicirate, na koji način pokušavate da dođete do njih i zašto. Kada analiziramo Vaše poslovanje i zahteve za sadržaj, koristićemo podatke i analize koje smo stekli da kreiramo strategiju sadržaja koja pruža maksimalnu vidljivost i vrednost za Vašu kompaniju i web sajt.
Ali to nije sve. Za razliku od mnogih agencija, naš rad se ne završava kada isporučimo sadržaj koji smo napravili.

Naše strategija izrade sadržaja doprineće Vašem uređivačkom razmišljanju prema biznisu

Tržište u kojem danas živimo i radimo je radikalno drugačije od onog u kojem su mnogi od nas započeli svoj posao. Prodavci i radnici u prodavnicama su nekada bili stručnjaci za prodaju i nabavku, a brendovi i preduzeća su trošili novac za oglašavanje u novinama ili flajerima kako bi pronašli potencijalne kupce kojima su potrebne njihove usluge. Kvalitetan sadržaj je trenutno taj koji privlači, informiše i angažuje publiku, a istovremeno promoviše i sam brend. Kupci i potrošači pretražuju internet u potrazi za stvarima ili pitanjima koje su ima potrebne i čak 89% njih se zadržava na prvoj strani Google.

Naši pisci stvoriće inspirativne sadržaje za sve Vaše web strane i blogove

Stvaranje prave strategije pisanja i objavljivanja sadržaja je srž naše misije da blagovremeno približimo brendove njihovim kupcima i dodamo vrednost njihovom poslovanju. Strategija sadržaja je zasniva na dobijanju pravog sadržaja, pravom korisniku u pravo vreme. Kako sadržaj postaje sve bitnija komponenta interakcije klijenata, precizno planiranje i izvršenje strategije sadržaja ključno je za stvaranje značajnog dugoročnog angažovanja kupaca i dostizanje vrednosti sadržaja za brendove.

Pisanje sadržaja za web sajt, blog i marketing!

Mi smo SEO agencija koja pruža više - ako Vam treba kvalitetan sadržaj, mi to radimo!

pisanje sadržaja za blog
Izrada sadržaja za web sajt

Povećajte vidljivost web sajta kod pretraživanja i privlačite veći broj korisnika visokokvalitetnim sadržajem koji naglašava Vaše poslovanje i privlači korisnike.

vodjenje bloga web sajta
Vođenje bloga i pisanje sadržaja

Privucite korisnike sa dobrim blogovima koji im nude zanimljive i unikatne sadržaje koje su napisali naši stručni pisci i prilagodili ih društvenim mrežama i SEO.

email reklama oglasavanje
Newsletters & Email sadržaj

Pošaljite kvalitetne email kampanje sa vrhunski osmišljenom strategijom koja uključuje jedinstvene i prilagođene tekstove za privlačenje što većeg broja posetilaca i kupaca.

infographics srbija seo oglasavanje
Infographics

Privucite publiku na web sajt ili blog sa kvalitetnim vizuelnim sadržajem - dizajniramo za Vas sve, od infografika za web sajt ili blog do grafičkih priprema u velikoj rezoluciji spremnih za štampu.