SEO Team / O nama

SEO Team - Ko smo mi?

Mi ostvarujemo odnose zasnovane na transparentnosti, upornosti, uzajamnom poverenju i integritetu sa zaposlenima, kupcima i drugim poslovnim partnerima.

SEO Team je agencija za digitalni marketing visoko specijalizovana za povećanje organskog i plaćenog prometa ka glavnim pretraživačima (Google, Bing, Yahoo). Pružamo sveobuhvatne i jedinstvene usluge u optimizaciji sajta (SEO), Pai-Per-Click Menadžmentu (PPC) i Content Marketingu za Vaš brend i web sajt. Mi kreiramo prilagođene digitalne marketing strategije, koje daju merljive rezultate kako bi Vam pružili najveći mogući ROI (povrat uloženih sredstava).

Mi smo sjajan tim eksperata i motivisanih profesionalaca, koji vole savršenstvo tehnologije i inovacija, i želja nam je da uvek pružimo najbolje usluge i rezultate. Sedište nas je u Beogradu (Srbija), ali radimo sa klijentima iz svih zemalja na svetu. Trenutno pružamo usluge na engleskom, grčkom, nemačkom i srpskom jeziku. Svaki novi posao je jednostavno zadovoljstvo za nas!

 1. time-line
  Septembar, 2003.
  Osnivanje SEO Team agencije

  Pobednička ekipa SEO Team-a osnovana je kako bi pomogali vlasnicima radnji, malih preduzeća i velikih kompanija da pobede u borbi za što bolju poziciju na Google i drugim pretraživačima. Svet optimizacije web sajtova ispunjen je agencijama koje obećavaju sve i pružaju malo. Krenuli smo da radimo 2003. godine da bi našim radom promenili taj standard.

 2. time-line
  Mart, 2009.
  Proširenje SEO Tima

  Naš tim stručnjaka se zbog obima posla proširio i u standardnoj postavi pojačali smo se za programere koji su tu da bi nam pomogli u presudnim momentima kada mora da se kod web sajta menja iz korena. Nije retkost da nam klijent dođe sa pričom kako mu je web sajt izradio sin od prijatelja i da ne zna zašto njegovog sajta nema nigde na Google. Mi znamo zašto!

 3. time-line
  Jul, 2013.
  Učiti, učiti i samo učiti

  Postoji mnogo SEO agencija koje će Vam ponuditi hiljade povratnih veza (back linkova) za jako malo novca. Nažalost SEO više ne funkcioniše tako. Naš SEO Tim stalno se usavršava i prati nova Google ažuriranja kako bi stalno bili u toku koje promene su nastale sa novim algoritmom, kako bi uspešno primenili ta nova saznanja na web sajtove naših klijenata.

 4. time-line
  Decembar, 2014
  Angažovanje Copywriter-a u SEO Team-u

  Promene na Google algortimu su osim obaveze da web sajt bude responsivan, donele da su i dalje povratne veze važan faktor prilikom rangiranja web sajta na pretraživaču, međutim kvalitetan sadržaj na sajtu je počeo da uzima ozbiljan udeo u pozicioniranju sajtova. Našem timu se pridružila Maja kao odličan pisac kvalitetnih, i SEO stručnih tekstova.

 5. time-line
  Maj, 2015.
  Nastavak usavršavanja

  SEO Team je u 2015. godini posetio mnoge kongrese i skupove koji su se bavili SEO optimizacijom sajtova kako u regionu tako i u svetu. Konstantno usavršavanje našeg tima nije samo obaveza naša već i ljubav prema poslu kojim se bavimo.

 6. time-line
  Februar, 2017.
  Izlazak na internacionalno tržište

  SEO Team počinje saradnju sa kompanijam iz Grčke, Nemačke i USA. Ova nagli izlazak na tržište evrope i sveta nije nas iznenadio. Dugogodišnja saradnja sa firmama u Srbiji i njihova odlična pozicija na Google jednostavno je morala doći do očiju njihovih partnera u Evropi.

Mi radimo za Vaš profit

Od pojave semantičkog web-a, HTML-5, društvenih medija i Google algoritama za pretragu, stalno pratimo nove tehnologije da ostanemo ispred drugih zbog naših klijenata i nas samih.

Pročitajte više
profit

Konstantno usavršavanje

Znatan broj našeg radnog i slobodnog vremena posvećujemo istraživanju i razvoju. Stalno usavršavanje omogućilo nam je da naše klijente pozicioniramo visoko na Google pretraživaču i da ih održavamo na stabilnim pozicijama.

Pročitajte više
profit

Za korak ispred

Ostati korak ispred drugih, kao i razvijanje i implementacija samo najnovijih i najboljih tehnika optimizacije sajta za pretraživače, omogućio je SEO Team agenciji da održi nivo zadovoljnih klijenata i izgradi sve veću referentnu listu.

Pročitajte više
profit

Snaga društvenih mreža

Izetno je važno da Vas usmerimo da shvatite razliku između oglašavanja na društvenim mrežama i tradicionalnog oglašavanja. Mi kreiramo moćne kampanje sa proračunatim strategijama koje razvijaju odnos sa Vašim kupcima, tako da kada pregledaju novosti, oni prvo pogledaju Vaše.

Pročitaj više
profit

Upoznajte našu SEO Team ekipu

Ekipa SEO Team sastoji se od talentovanih SEO stručnjaka, marketing stratega, dizajnera, programera i jednog psa...

team member
Ilija Dragoslavić

Search engine specialist / CEO

team member
Mrija Dragoslavić

copywriter / link buliding expert

team member
Aleksandar Radivojević

PHP programmer

team member
Miloš Todosić

Web developer

image
Stalna podrška

SEO Team pruža Vam stalnu podršku za sva Vaša pitanja i savete. Mi jednostavno volimo da nas klijenti kontaktiraju za stvari koje ih muče ili neke sugestije.

image
Odličan Team

SEO Team funkcioniše kao jedan. Poznajemo se dugo, sarađujemo godinama i kod nas ne može da se dogodi da jedan član napusti ekipu i da Vaš web sajt trpi zbog toga.

image
Bolje performanse

SEO Team pruža Vam poboljšanje perfomansi Vašeg web sajta, kroz ON-page optimizaciju, ubrzanje učitavanja i odziva kao i bolje korisničko iskustvo Vaših posetilaca.

Naša vizija

Online svet je u stanju stalnih promena. Sa skoro predvidljivom regularnošću, pojavljuju se novi SEO algoritmi koji su, ponekad više, ponekad manje, značajni za razvoj SEO industrije. Naš specijalno uspostavljeni SEO tim prati konstantno najnovije promene na tržištu, izvlačimo ono što je najbitnije i objašnjava našim klijentima, kako bi razvili strategiju i prilagodili se promenama.

elements eye

Šta kažu korisnici naših SEO usluga

Impresionirate me ne samo svojim rezultatima, već i svojim entuzijazmom. Zaista se osećam kao da sam deo vašeg tima. Nastavljamo sa borbom i znam da možemo postići još više sa njima.
author
Jovan Jović
Blue rent a car
Izuzetan pristup kod analize našeg web sajta. SEO Team je bio od samog starta veoma aktivan i odgovorili su na sve naše potrebe i dali fatnastične rezultate za našu firmu. Definitivno su nas postavili na odličnu poziciju na Google. "
author
Goran Vasiljević
Parkel, Beograd
Radili smo sa nekoliko SEO firmi ranije, sa vrlo malo rezultata. Nepotrebno je reći da sam bila skeptična na samom početku saradnje. Sada poslujemo već 8 meseci i rezultati govore sami za sebe. S njima je zadovoljstvo raditi i ja ih toplo preporučujem.
author
Gordana Pralinković
Kairos Birooprema
Imamo odlično sardanju sa SEO timom, definitivno preporučujemo svima koji žele da učvrste svoju poziviju na Google pretraživaču i onima koji žele da dobiju kvalitetan SEO."
author
Nemanja Romadić
Roma

Neki od naših klijenata

Naši klijenti su naši prijatelji. Jednostavno SEO optimizacija sajta i marketing povezuje ljude više nego i jedan drugi posao.

Pogledajte sve klijente