SEO Optimizacija sajta /
Budite na prvoj strani Google pretraživača

pc
SEO proces i poboljšanje Google rangiranja.

Optimizacija sajta prema pretraživačima, koja se često naziva SEO, strateški je proces koji se koristi za poboljšanje vidljivosti web sajta ili web strane u organskim prtragama kod pretraživača, posebno na Google. Usluge optimizacije sajtova SEO Team-a su jedinstvene za svakog klijentai dolaze sa merljivim rezultatima. Naš SEO tim ima veliko iskustvo u poboljšanju autoriteta web stranice sa naprednim tehnikama marketinga na Google i drugim pretraživačima. Angažovanje kvalitetnog sadržaja je ključno i naši SEO stručnjaci mogu da plasiraju Vaš digitalni glas preko vašeg blog-a, web stranica, društvenih mreža, komentara, povratnih veza. Sa preko 20 profesionalaca iz oblasti SEO i digitalnog marketinga samo u Srbiji, SEO Team se pozicionirao kao standard u industriji optimizacije sajtova.

image
Analiza arhitekture sajta

Naš tim prolazi kroz Vaš web sajt, kompletno ga analizira, i istražujemo da li pretraživač može pronaći web strane koje bi trebalo da budu dostupne za javnost. Ne želimo da Vas bilo šta sputava.

istrazivanje kljucnih reci SEO
Istraživanje ključnih reči

Naš SEO tim istražiće koje su to najbolje ključne reči za Vaš posao i dodeliti ih odgovarajućim web stranicama na Vašem sajtu. Mi jednostavno pronalazimo ključne reči koje privlače korisnike.

image
Link Building & Sadržaj

Tražimo srodne autoritativne web stranice za izgradnju linkova i plasiranje kvalitetnog sadržaja koje možemo da povežemo sa Vašim web sjatom. Naši istraživački alati i SEO iskustvo daju Vam vetar u leđa.

google SEO algoritam
Istraživanje algoritma

Rangirali smo visoko na Google pretraživaču, klijente u nekim od najkonkurentnijih tržišta, sa velikim uspehom. Kontinuirano testiramo i istražujemo nove algoritme kako bi smo osigurali stabilne dugoročne rezultate.

image
Mesečni izveštaj

Dostavljamo Vam detaljne mesečne izveštaje o napretku i kako je SEO uticao na Vaše poslovanje. Organizovaćemo sastanke da bi odredili narednu strategiju i razgovarali o svim promenama kako bi ostvarili što bolju poziciju na Google.

image
Pomoć kada je potrebna

Imaćete direktan pristup SEO timu u bilo koje vreme, da biste postavili pitanje koje imate. Edukacija naših klijenata o SEO-u, najboljim praksama i rizicima čini jaču vezu i bolju saradnju dok radimo na postizanju Vaših ciljeva.

83%
%
Organska pretraga - Povećanje
52%
%
Bounce Rate - Smanjenje
38%
%
Trajanje posete - Povećanje
27%
%
Poseta stranama - Povećanje
SEO optimizacija sajtova menja tradicionalni način oglašavanja koji je jednostavno zastareo. Ljudi žele informacije odmah, i u onom momentu kada im zatrebaju. Svi sada imaju telefon uz sebe i aplikaciju Google, tako da pretraga za proizvodima ili uslugama nikada nije bila jednostavnija i brža.

Naše usluge SEO optimizacije sajta za pretraživače donose Vam:

Bolju poziciju

Na pretraživačima, naročito na Google, za ključne reči koje opisuju Vašu delatnost.

image

Veću posećenost

Kvalitetan sadržaj na web sajtu zadržaće kupce i naterati ih da se ponovo vrate.

image

Povećanje ROI

Povrat uloženih sredstava (ROI), uvećaće se višestruko uz naše moćne SEO alate.

image

Bez SEO tajni

Kada izaberete SEO agenciju, imate pravo da znate šta plaćate. Ne verujemo u tajne i ponosni smo na naš rad. Mi ćemo Vas obaveštavati o svakom koraku i graditi autoritet Vašeg web sajta zajedno sa Vama.

Zatražite analizu
analysis

Primer SEO optimizacije sajta

Pogledajte projekat
La Perla salon
Bolja pozicija na Google
Višestruko povećanje
"Od početka saradnje sa SEO Team agencijom i angažovanja na našim SEO kampanjama, videli smo konstantan rast prometa svakog meseca"

Janko Milić

Milic company
avatar
"Preporučujemo ih svim našim partnerima, njihovi izvještaji su lako razumljivi, plus njihove tehničke SEO veštine pružaju odlične rezultate."

Veljko Sekuloski

GT Company
avatar
Agencija koja pruža usluge koje daju rezultate. Posle dugogodišnje agonije došli smo do SEO Team-a koji su nam pružili saradnju za kojom smo duže tragali.

Dragica Todorovič

Italy design
avatar

Pogledajmo kako je Vaš web sajt optimizovan

Dozvolite nam da Vam pomognemo da svoje poslovanje na internetu razvijete i povećate.

Naš tim SEO stručnjaka je savršen izbor za uspešno poslovno partnerstvo.

Molimo Vas da nam napišete ukoliko imate neke konkretne stvari za proveru i koje je vreme najbolje da Vas nas SEO stručnjak pozove telefonom (ako ste u prilici)