Otvaranje i vođenje poslovnih naloga na društvenim mrežama

Trenutno, imati Facebook ili Instagram stranicu je skoro važno kao imati i web sajt.

Danas, kada milijarde ljudi kojiste društvene mreže, nemati nalog na Facebook ili Instagram mreži je direktno oduzimanje posla i prihoda svom biznisu. Isti slučaj je i sa loše organizovanim i neaktivnim nalozima. Kako mislite da privučete publiku na strani koja ne daje nikakve zanimljive objave, popuste ili korisne savete. SEO Team Vam pruža uslugu kreiranja prilagođenih poslovnih strana na Facebook, Tweeter, Instagram, Linkedin kako biste osigurali da vaše preduzeće impresionira korisnike na društvenim mrežama.
facebook instagram izrada strane

Dozvolite Vašoj firmi da se predstavi širokoj publici!

Prošli su dani kada su Facebook i Instagram bili luksuzna stavka, a na društvenim mrežama promovisali su samo brendovi koju su imali pozamašan budžet.

SEO Team nalazu pravu publiku za Vas.

Da li želite da dođete do preko milijardu ciljanih korisnika na najpopularnijim društvenim mrežama na svetu? SEO Team marketing agencija, može biti Vaše rešenje za ciljanje pravih kupaca, uštedu novca kroz smanjenje troškova oglasa i povećavanjem Vaših kampanja kako bi ispunili ciljeve povrata uloženih sredstava (ROI). Da li je Vaš poslovni cilj da najavite novi proizvod, povećate prodaju, dobijete veći broj pratilaca ili promovišete Vaš brend, dokazano je da su oglasi na Facebook, Instagrama i Youtube dostigli visok nivo isplativosti i lojalnu publiku. Naša SEO Team agencija može Vam pomoći da uđete na tržište koje će voleti Vaš proizvod ili uslugu, i promovisati brend na adekvatan način.

SEO Team Vam štedi vreme i novac

Proces je jednostavan ali zahteeva vreme i konzistentnost. Da bismo Vam uštedeli stres i vreme, mi ćemo stvoriti profil Vaše firme na društvenim mrežama koje su Vam potrebne, popunićemo relevantnim sadržajem, a zatim ih promovisati u pravo vreme, pravim ljudima. Nalog na društvenim mrežama je savršeni medij za interakciju sa novim i postojećim kupcima, kao i za deljenje informacija o proizvodima, vesti i ekskluzivne ponude i popusti. Kreiraćemo sabršene sadržaje i objavljivati dnevne postove (po temama koje izaberete) dok potpuno se ne interaktirate sa klijentima.

SEO Team marketing agencija oblikuje kampanje na društvenim mrežama koje nikoga ne ostave ravnodušnim.

image

Facebook oglašavanje

Sa preko 2 miliona oglašivača koji svakodnevno troše novac na Facebook oglašavanje i 92% prodavaca koji koriste FB za reklame i prodaju - budite sigurni, oglasi na Facebook-u se isplate!

photo
image

Instagram oglašavanje

Nemate ideju kako da se povežete sa svojim klijentima i poslovnim partnerima? Stvaramo jedinstvene i nezaboravne fotografije koje Vas direktno povezuju sa lokalnom ciljnom publikom.

Pogledajmo kako izgleda Vaša strana na društvenoj mreži

Dozvolite nam da Vam pomognemo da svoje poslovanje na internetu razvijete i povećate.

Naš tim za društvene mreže je savršen izbor za uspešno poslovno partnerstvo.

Molimo Vas da nam napišete ukoliko imate neke konkretne stvari za proveru i koje je vreme najbolje da Vas nas SEO stručnjak pozove telefonom (ako ste u prilici)