Pay Per Click (PPC) Oglašavanje

Kako funkcionišu kampanje za plaćanje po kliku

PPC oglašavanje je instant način za skok do prve strane na Google i Bing pretraživačima. Pay Per Clik je brži put za izvlačenja maksimum potencijala od SEO optimizacija sajta, jer sa pravim budžetom i strategijom možete dobiti neposrednu visoku vidljivost čak i za najkonkurentnije ključne reči. Praćenje i izveštavanje o prodaji u realnom vremenu pomažu nam da brže i efikasnije napravimo kritična prilagođavanja Vašoj kampanji nego ikada ranije. Koristeći podatke koje sakupljamo, modifikujemo Vašu kampanju prilagođavanjem stvari kao što su:

image

Odabir pretraživača

Uložemo Više resursa u Google ili Bing, u zavisnosti od toga na kojem pretraživaču je veća potražnja za Vašim proizvodima ili uslugama.

image

Vreme kampanje

Vršimo analizu i prezentujemo Vam pravo vreme za pokretanja PPC kampanje na pretraživačima. Uz povećanje budžeta dođite do efikasnijih kampanja.

image

Ključne reči

Fokusiramo se na ključne reči koje ne samo da će Vam privući najviše korisnika, već i onih koji će stavrno kupiti na Vašem sajtu.

image

Vreme pokretanja

Uz prethodno istraživanje ciljamo PPC kampanje, na tačne dane i sate kako bi generisali najviše potencijala sa oglasa.

620
PPC Kampanja
213
Kampanja na društvenim mrežama
648
Uspešnih PPC Remarketing kampanja
2298
Pay Per Click oglasa

Kako SEO Team ekperti omogućavaju da PPC oglasi čine da vaše poslovanje raste

Kompanije se različito izjašnjavaju o svojim stavovima u vezi PPC marketinga: Neki vole, neki su skeptični, a većina je indiferentna. Ali pristupačne kampanje koje vodi profesionalan tim agencije SEO Team, povećavaju poslovanje naših klijenata. Evo pregleda nekih od pogodnosti PPC-a.

Više prodaje i online prihoda.
Zbog toga, za početak i većina klijenata ulaže u PPC, ali je neophodno kontinuirano poboljšanje kampanje i stručno taktičko upravljanje kako bi se vremenom povećali klikovi i konverzije. Naš stručni kadar koji upravlja PPC kampanjama zna kako da to postigne.

Bolja ciljana pubilka.
Glavni cilj testiranja kampanje je da se postigne sve relevantnija ciljana publika, ali uz to i sve veća. Što je bolji kvalitet klikova, to je bolji rezultat prodaje i veći je porast. Kroz konstantno poboljšanje u odabiru ključnih reči, sadržaju oglasa / dizajna oglasa, kao i upravljanju tehničkim kampanjama, želimo da dublje dosegnemo najbolje rezultate segmenta publike.

Visok ROI (povrat uloženih sredstava)
Što je veći i kvalitetniji PPC potencijal veća je prodaja i bolji rezultati kada podvučemo liniju. Proizveli smo profitabilne rezultate za naše klijente širom regiona i evrope. Svako želi da mu povrat uloženih sredstava bude visok jer na kraju svi se borimo za što veće prihode.

Uvid u optimizaciju sajta.
PPC kampanje unapređuju takođe i SEO kampanje, pružajući korisnicima ključne podatke, razumevanje efikasnosti različitih poziva na akciju i promotivnih ponuda, kao i razumevanje popularnosti različitih proizvoda i usluga. SEO i PPC su moćni alati za Internet marketing, ali u kombinaciji često proizvode rezultate veće od pojedinačnog delovanja.

Poboljšajte prodaju

Uvek podstičemo naše klijente da PPC kampanje udruže sa optimizacijom sajta. Isti podaci iz PPC kampanja pomažu stručnjacima za SEO kampanje i daju nam dragocen uvid u to koji proizvodi i usluge privlače pažnju, a za kojim vlada najveće interesovanje. Pored toga, analiziramo detaljno svaku PPC kampanju tako da klijentima dajemo detaljne informacije o proizvodima i uslugama koje skreću pažnju korisnika, osnažujući ih da preduzmu dodatne korake dok vlada interesovanje.
prodaja PPC oglasi

Prednosti brendiranja

PPC kampanje su izuzetno pristupačna opcija za proširenje svesti o brendovima i izgradnji kredibilnosti brenda. Kada korisnici na pretraživačima više puta vide ime preduzeća i pitanja koja su vezana za ono što ona prodaje, korisnik počinje razmišljati: "Ovo mora biti odlična kompanija". Čak i kada nema direktne ili neposredne konverzije sa PPC reklamama, ukupan broj reklama u kampanji doprinosi većem broju ciljnih perspektiva koje su pogodne za poslovanje.
author

Preuzmite ofanzivu

Još jedna velika prednost Pay Per Click kampanja je sticanje vidljivosti nad konkurentima na SERP-ima (stranice sa rezultatima pretraživača) i sprečavanje njihovog sticanja klikova kroz pretragu za Vaše brendirane termine. Iako konkurentske kampanje usmerene na brendirane termine drugog preduzeća nisu dobra praksa, mnoge kompanije primenjuju tu praksu, i odvlače korisnike prema web sajtu klijenta.
placene kampanje google

Niste na udaru Google algoritma

SEO optimizacija sajta je savršena za dugogodišnji uspeh ali isto tako i ranjiva na stalno ažuriranje Google algoritma i promene koje on donosi. Jedna od lepih stvari o PPC marketingu i oglašavanju je to što kada napravite kampanje ne morate da brinete o Google promenama i kako one utiču na algoritme za rangiranje.
ppc oglasavanje