Optimizacija sajta - Primer napretka na Google poziciji

Kako vršimo optimizaciju sajta

optimizacija sajta beograd srbija
Primer SEO optimizacije na web sajtu salona venčanica La Perla

Kada su nas pozvali iz salona venčanica La Perla, njihov web sajt je bio lep ali tehnički jako slab, sa puno grešaka i upozorenja od strane Google pretraživača. Izrazili su želju da bi voleli da se bolje rangiraju na Google i da imaju više posetilaca na sajtu. Optimizacija sajta je krenula od prepravki na sajtu i poboljšanja performansi kako bi uopšte mogli da krenemo sa radom.

optimizacija sajtova prvo mesto google

Izazov

Salon se jako loše rangirao za ključne reči koje su trebale da istaknu La Perlu prilikom pretrage na Google. Web sajt je vizuelno lep bio ali tehnički totalno unakažen. Uradili smo web sajt po poslednjim Google tehničkim zahtevima i standardima koji su aktuleni.

Strategija

Sa vlasnicama salona razradili smo zajdno strategiju kako ćemo nastupati u narednom periodu. Postavljanje kvalitetnog sadržaja na web sajt u kombinaciji sa društvenim mrežama je bio glavni put naše borbe za što bolju poziciju.

Već posle dva meseca videli su se prvi rezultati optimizacije sajta i brzi izlazak na prvu stranu Google pretraživača

optimizacija sajta pozicija 1 na google

Rezultati Optimizacije sajta i našeg rada

Naše online marketing i SEO studije ne promovišu "garantovano rangiranje", "veću vidljivost" ili bilo koju od drugih tačaka ponuđenih u SEO industriji. Naše studije i redovni razgovori sa klijentima okreću se oko onoga što je stvarno važno: prodaja. Mi znamo da da vlasnici biznisa ulažu novac u SEO da bi razvili svoje poslovanje, a ne samo da se osećaju bolje ili da steknu bolju vidljivost brenda.

kako da budem prvi na google
8,65% CTR
33% manji CPA
141% ROI