SEO konsultacije o optimizaciji sajta

Optimizacija sajta - SEO konsalting usluge

Konsultantske usluge za optimizaciju sajta, SEO Team pruža transparentno, tako da zajedno dođemo do strategije koja bi Vas progurala kroz jaku konkurenciju za rezultate pretrage. Zahvaljujući našem iskustvu i dugom stažu optimizacije i postizanja odličnih rezultata u rangiranih sajtova. Pregledaćemo Vaš web sajt ili internet prodavnicu i uraditi SEO analizu i kako su optimizovane web stranice, strategiju daljeg razvoja i proučićemo Vašu konkurenciju kako bi smo kreirali prilagođeni SEO paket baziran na Vašim specifičnim potrebama i budžetu.
SEO Otpimizacija sajta može Vas odvesti do samog vrha u poslovanju. Konsultovaćemo se sa Vama da bi kreirali dobre kampanje, da Vam pomognemo da razumete svoje konkurente i da Vam pokažemo koje su ključne reči najvažnije da bi postigli uspeh.

optimizacija sajta konsultacije SEO
Molimo vas da nam napišete ako Vas nešto posebno zanima, kako bi smo izvršili proveru i koje je najbolje vreme da vas kontaktiramo putem telefona (ako je to moguće).

Naše SEO konsalting usluge uključuju:

image

Razvoj SEO strategije:

Niste sigurni šta tačno da uradite sa SEO budžetom? Pomoći ćemo Vam da definišete prilagođenu procenu potreba i strategiju za dugoročno poziciniranje na Google pretraživaču.

image

Smernice za implementaciju

Da li već imate jasan smer u cilju optimizacije sajta prema pretraživačima, ali Vam trebate pomoć da bi znali kako da najbolje implementirate svoje ideje i dođete do najboljeg ranga? Naš SEO razvojni tim vodiće Vas kroz zahtevne tehničke probleme.

alat za optimizaciju sajta

Preporuke za alate

Industrija SEO marketinga ispunjena je stotinama, ako ne i hiljadama, softverskih rešenja koja će Vam pomoći da pratite, analizirate i poboljšate rangiranje ključnih reči. Mi Vam možemo pomoći da pronađete najbolje alate za svoju strategiju, interne resurse, okolinu i budžet.

provera seo optimizacija sajta

Provera SEO kvaliteta

Sa svaku SEO proveru koju uradimo sastavljamo detaljnu analizu optimizacije web stranica i pronalazimo neposredne oblasti za poboljšanje. Shvatamo da dva sajta nikada ne mogu biti slična, tako da ove provere mogu biti specifične ili generalne po potrebi.

kljucne reci SEO

Istraživanje i analiza ključnih reči

Zahtevan i naporan SEO zadatak, istraživanje ključnih reči može Vam privući veliki broj korisnika. Analiza ključnih reči daje nam tačne podatke, gledajući na značajno pretraživanje i ponašanje korisnika, šta, kada i kako traže korisnici interneta a naročito konkurentnih ključnih reči.

seo analiza web sajta

Analiza konkurencije

Da li ste proveravali Vašu konkurenciju i da li znate tačno šta rade i kako? Koja je njihova pozicija na Google pretraživaču? Istražićemo njihovu SEO taktiku, profil ciljane publike, procenu budžeta i još mnogo toga.

image

Izgradnja i provera linkova

U potrazi ste za povratnim vezama ka Vašem web sajtu ali niste sigurni da li nešto šteti ili pomaže? Da li ste novi na mreži i potrebni Vam je samo izgradnja linkova? Mi ćemo Vam pregledati Vaše stare povratne veze i napraviti prilagođenu strategiju za kupovinu kvalitetnih veza.

redizajn web sajta

Redizajn web sajta

Vaš web sajt je konkurentan ali zahteva redizajn i preplašeni ste zbog mogućnosti da izgubite svoju poziciju? Stvorimo strategiju za redizajn i kroz razgovor sa našim razvojnim timom osigurajte da pozicija ostane nepromenjena kada napravite taj skok.