SEO Analitika web sajta

SEO Analitika Web Sajta

WEB analitika - Alat koji Vam daje realne i relevantne rezultate, prati sva dešavanja oko web sajta i unapređuje višestruko Vaš posao na mreži.
Besplatna SEO analiza
google analitika web sajta

Profesionalni alati za Vaš online posao

Web analitika je proces merenja, sakupljanja, analize i sumiranja web podataka u cilju boljeg razumevanja i iskorišćenja interneta (izvor definicije: Wikipedia).
Konačna faza u SEO i marketingu jeste procesu merenje i analize Vaših performansi. Analizirajući podatke koji su dati, procene uticaja Vaših akcija i kontinuiranog poboljšanja Vašeg pristupa na mreži, uspevamo kao tim da .
88%

Uvid u više kanala

Kompletna putanja do konverzija pomoću tokova prodaje za više kanala.

82% ljudi koristi Google Analitiku kao alat za merenje i nadgledanje
40%

Uvid u dnevne posete

Nadgledanje aktivnosti koje se odvijaju na web sajtu, uz koje možemo odmah analizirati šta funkcioniše a gde nastaje problem.

40% korisnika na globalnom nivou, je kupilo neki proizvod preko interneta.
68%

Analiza poseta sa mobilnih uređaja

Analiza podataka koje dobijamo sa mobilnih uređaja i kako one utiču na posećenost i prodaju na web sajtu.

Mobilni uređaji generišu 68% ukupnog internet prometa u 2016.
91%

Analiza saobraćaja sa društvenih mreža

Merenje i analiza kako društvene mreže utiču na ciljeve i konverzije Vašeg poslovanja.

91% brendova koristi 2 ili više kanala društvenih mreža
analitika web sajta
analitika web sajta
analitika web sajta

Web analitika

Kako se menjaju ponašanja korisnika i tehnologije, način na koji sakupljamo i analiziramo podatke takođe se mora menjati. Zasićenost na tržištu Google analitike i lakoća implementacije već dugo su postali standard za kompanije koje žele da bolje razumeju ulogu koju njihova web lokacija i mobilne aplikacije igraju u odnosu na njihove ukupne poslovne ciljeve. Međutim, to je samo početak. Potrebna je strateška i prilagođena implementacija kako bi se zaista iskoristila vrednost iz Google analitike.
SEO Team Vam pomaže da prevedete ciljeve koje ste postavili za svoju organizaciju u merne radnje i konverzije na Vašim web stranama, povezujući ih sa vrednim podacima koje imate o svojim korisnicima i Vašem sadržaju.

Donosimo Vam na ruke kompletnu analitiku web sajta

analiza sajta agencija

Duboko istraživanje donosi rezultate

Vaši klijenti istražuju, upoređuju i donose odluke o kupovini u različito vreme i na različitim mestima. Zato merenje povraćaja ulaganja (ROI) samo na osnovu poslednjeg klika daje nepotpunu sliku i možete propustiti važne uvide u to kako dolazite do klijenata koji Vam donose najveću vrednost.

photo
analiza sajta SEO Srbija

Tokovi prodaje

Tokovi prodaje za više kanala omogućavaju Vam da pogledate interakcije ostvarene u različitim digitalnim medijima i pokazuju kako ovi kanali funkcionišu zajedno da bi se ostvarile prodaje i konverzije, i takođe pomaže da donesemo ključne marketinške odluke u pogledu ulaganja u oglašavanje kako na makro nivou (koji kanali) tako i na mikro nivou (koje ključne reči).

<

Pogledajmo kako je Vaš web sajt optimizovan

Dozvolite nam da Vam pomognemo da svoje poslovanje na internetu razvijete i povećate.

Naš tim SEO stručnjaka je savršen izbor za uspešno poslovno partnerstvo.

Molimo Vas da nam napišete ukoliko imate neke konkretne stvari za proveru i koje je vreme najbolje da Vas nas SEO stručnjak pozove telefonom (ako ste u prilici)